Atelje suvremenog plesa

Atelje suvremenog plesa (ASP) je novi i inovativni prostor Centra za plesnu i izvedbenu umjetnost F.R.E.E. D.A.N.C.E. Karlovac.

Mjesto i prostor za suvremenu umjetnost osmišljeno i programirano raznim aktivnostima i programima za suvremenu plesnu umjetnost i kulturu, njegujući interdiciplinarnost i razmjenu znanja.

Edukativni, umjetnički i društveni programi usmjereni su na suradnje i spoj plesa sa drugim umjetnostima te na dostupnost, pristupačnost i vidljivost karlovačke suvremene umjetnosti.

Zajedno sa partnerskim organizacijama; Foto klub Karlovac, te nadolazećim novim projektima i dosadašnjim suradnicima programirat će se plesni edukativni i umjetnički programima zajedno sa izložbenim, glazbenim, multimedjalnim i video projektima.

EDUKACIJA: 
Plesni tečajevi, radionice i satovi plesa i joge! 
Plesna biblioteka i mediateka!

Plesna biblioteka i mediateka projekt su i program Ateljea suvremenog plesa koji služi u informativno i edukativne svrhe. Mediji i publikacije mogu se isključivo koristiti u prostoru.

POZIV NOVIM ČLANOVIMA NA UPISE!!! Glavna misao vodilja je „Kako učiti,a ne što učiti“. 
Poziv je otvorenog tipa i dostupan svima – početnicima i profesionalcima, djeci, mladeži i odraslima, rekreativcima i svim ljubiteljima plesa.

TEČAJEVI: ritmika i ples, plesna radionica za predškolski i školski uzrast, suvremeni ples

OTVORENI SATOVI:

• Ritmika i ples, plesna radionica za djecu predškolske dobi
• Satovi suvremenog kreativnog plesa za djecu školske dobi, mlade i odrasle
• Balet
• Satovi tehnika suvremenog i modernog plesa
• Improvizacija, plesna rekreacija & Joga