Upute za posjetitelje_Odgovorno#Solidarno#KDF2020_Dance vs Cov-19

Raspored festivala i epidemiološke mjere – dance vs virus

Poštovani posjetitelji!

S obzirom na epidemiološku situaciju te u skladu sa svim preporukama, Festivalski program bit će prilagođen situaciji, sve s ciljem osiguravanja maksimalne sigurnosti svih izvođača, sudionika i posjetitelja.

Podsjećamo Vas na smjernice i preporuke koje će se primjenjvati tijekom održavanja Festivala, vezano za aktualnu epidemiološku situaciju u Hrvatskoj.

Kompletan raspored izvedbi i kreativnih radionica 10. KDF-a možete pronaći ovdje: program i workshop

VAŽNO!!!!

Zbog ograničenog kapaciteta uzrokovanog epidemiološkom situacijom, molimo posjetitelje da rezerviraju i najave svoj dolazak na izvedbe predstava. Kako bi smanjili zadržavanje većeg broja ljudi na ulazu festivalskih lokacija preporučamo rezervaciju dolaska.

Rezervacije za predstave se vrše na e-mail: info@freedance.hr (datum, naziv predstave, ime i prezime osobe i kontakt mobitela)

Upute i preporuke za posjetitelje – Podsjetnik svima nama! :

ODRŽAVANJE DISTANCE / Tijekom boravka u prostorima, uključujući dolazak i odlazak, preporučuje se održavanje fizičke udaljenosti između posjetitelja od 1,5 metra.

DEZINFEKCIJA RUKU // Na ulazu u festivalski prostor svim će posjetiteljima biti dostupni dozatori s dezinfekcijskim sredstvom za ruke. Molimo Vas da dezinficirate ruke pri dolasku na predstave festivala.

MASKE ZA LICE /// Preporučuje se korištenje maske za lice tijekom ulaska, boravka i izlaska iz festivalskih lokacija u kojima će se održavati programi.

EVIDENCIJA POSJETITELJA ///Prema preporuci Nacionalnog stožera civilne zaštite RH, za potrebe vođenja evidencije prikupljat će se osnovni podatci svih posjetitelja (ime, prezime i broj telefona). Molimo Vas da se prilikom ulaska na festivalsku lokaciju predbilježite ili potvrdite rezervaciju, ukoliko ste najavili Vaš dolazak.

Na označenom mjestu (na svakoj od lokacija) predbilježite i ostavite svoje podatke za potrebe vođenja evidencije. Podaci će se koristiti isključivo u svrhu potrebe praćenja epidemiološke situacije. *

Svim posjetiteljima se preporučuje da prije izlaska iz kuće izmjere tjelesnu temperaturu. Na ulazu u festivalske lokacije biti će omogućeno mjerenje temperature. **

Veselimo se Vašem dolasku!

Vidimo se u Karlovcu na KDF programima! ***

*ponesite zaštitnu masku, poštujte razmak od 1,5m, redovno dezinficirajte ruke i održavajte higijenu;

* * Ako imate neke od simptoma (temperatura, grlobolja, kašalj, nedostatak zraka, curenje nosa ili gubitak njuha) molimo Vas da ostanete kod kuće.

***Ulaznice se ne naplaćuju. Preporučena donacija za predstavu iznosi: 30,00 kn

Organizacija i produkcija Festivala: Free Dance

Pokroviteljstvo: Ministarstvo kulture RH, Grad Karlovac

PRIOPĆENJE ZA MEDIJE_KARLOVAC DANCE FESTIVAL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *